chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

Leerkring:

strategische persooneelplanning

Strategische personeelsplanning

Sorteer jij goed voor op het aannemen van mensen volgend jaar? Heb jij voldoende inzicht in het talent in je organisatie? En wat doe jij om te voorkomen dat talentvolle mensen overstappen naar een andere werkgever? Kortom, heb jij een personeelsplan voor de toekomst? In de leerkring HR3P gaan we samen met ondernemers aan de slag met strategische personeelsplanning!

HR3P

De basistool voor strategische personeelsplanning

HR3P

Ontwikkelingen als digitalisering en robotisering maken de vraag naar goed technisch personeel groot. De verwachte toekomstige krapte in technisch geschoold personeel maakt deze vraag alleen maar groter. Geen goed nieuws! Toch kun je als organisatie iets doen. Beter inzicht in je personeelsplanning helpt je bij het maken van slimme keuzes, zodat je op de juiste momenten de juiste mensen aan het werk hebt en houdt.

Deze leerkring is een basistool voor strategische personeelsplanning. Je krijgt kennis en praktische tips en je leert werken met de HR3P-matrix. Dit geeft je snel inzicht in de prestatie en potentie van medewerkers. Ook kun je je hiermee beter voorbereiden op andere HR-onderdelen, zoals Employer Branding en Recruitment.

Kortom, waardevolle stof die je helpt om beter inzicht te krijgen in jouw personeel en de behoefte op langere termijn.