chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

Leerkring:
COBOT

COBOT

Heb jij wel eens nagedacht om een gedeelte van de werkzaamheden in jouw bedrijf te automatiseren of robotiseren? Niet zo gek. Er is steeds meer mogelijk en we staan aan het begin van een revolutie in de toepassing van robots in het MKB. In deze leerkring verdiepen we ons in Cobots, een robotvariant. We kijken of en hoe Cobots voor jouw bedrijf interessant zijn.

Inschrijven

Haal de robot uit de mens

cobotool en expert leerkring

Cobots (Colloboratieve Robots) zijn gemaakt om samen met mensen te werken op de werkvloer. Ze werken, in tegenstelling tot een gewone robot, dus niet volledig zelfstandig. Cobots kunnen goed worden ingezet voor repetitieve taken. Ze zijn breed verkrijgbaar op de markt, betaalbaar, direct in te zetten en eenvoudig te gebruiken.

Tijdens deze leerkring gaan we dieper in op wat Cobots zijn en wat ze kunnen, welke types waar ingezet kunnen worden en wat dit kan betekenen voor de industrie en jouw bedrijf.  Naast techniek staan we ook stil bij zaken als terugverdientijd, adoptie van Cobots en veiligheid. Verder behandelen we verschillende businesscases. Slim!

De bijeenkomsten vinden plaats bij maakbedrijven die Cobots succesvol gebruiken. Ook bezoeken we bedrijven waar Cobots mogelijk ingezet kunnen worden. Interessante cases, dus!

 

Schrijf je in!  Maak werk van Cobot