chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north
IQ Skills Program

Smart

Skills

Er zijn 4 Masterclasses SMART Skills. Deze Masterclasses zijn afgestemd op de praktijkcases. Hieronder lees je meer over de inhoud van deze masterclasses.

Fabriek van de toekomst: context en aftrap

8 december 2023

De omgevingen waarin bedrijven opereren vinden deels plaats binnen het bedrijf en ook grotendeels plaats buiten de muren van het bedrijf. Tijdens deze masterclass worden de veranderingen in de externe omgeving besproken waarmee we allemaal te maken hebben. Daarnaast leer je de transformatiegebieden van SMART Industry, deze te herkennen en te benoemen binnen je eigen bedrijf. Belangrijkste leerpunt in deze masterclass is de bedrijfskundige blik: technologie is geen doel op zich, slechts een middel om bedrijfsprocessen slimmer in te richten.

Automatisering van logistieke processen

8 april 2024

In deze masterclass staat de interne logistiek centraal, waarbij praktijkvoorbeelden gedeeld worden van interne vraaggestuurde logistiek zoals bijvoorbeeld door AGV’s en AMR’s. Ook komt magazijnautomatisering aan de orde, voorbeelden worden besproken van warehouse automatio, pods en bots.

Ontwikkeling van robotisering en automatisering t.b.v. industriële processen

29 januari 2024

In deze masterclass staat de technologie centraal, je krijgt een inzicht in de huidige technologie en wat we in de nabije toekomst van deze technologie mogen verwachten. Daarnaast al een belangrijk inzicht gedeeld worden over de implementatie van robots en industriële automatisering. De technologie staat namelijk niet op zichzelf en is een onderdeel in een proces. Er wordt ook kort ingegaan op productontwerp voor geautomatiseerde processen.

Data en AI: belangrijke bronnen voor procesverbetering

17 juni 2024

In deze masterclass zal ingegaan worden op de diverse verschijningsvormen van data en hoe deze verwerkt kunnen worden tot zinnige informatie voor mensen werkzaam met de machine, in de processen of voor de klant. er wordt dieper ingegaan op het toepassen van data en AI voor procesoptimalisatie.

Klik op een onderwerp voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in hét IQ Skills Program? Leuk!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, wacht dus niet langer en informeer bij jouw leidinggevende of HR-verantwoordelijke over dit unieke programma en schrijf je in via het aanmeldformulier.

Heb je nog vragen? Neem contact met IQ BLVD:

janine@iqblvd.nl

06-13782433

Bekijk alle IQ BLVD Bedrijven