chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north
IQ Skills Program

Praktijk

cases

De praktijkcases vormen het hart van het programma. Naast de theorie ga je hier elke lesdag mee aan de slag. Je leert op de werkvloer van je eigen werkgever, maar ook op de werkvloer van één van de werkgevers in de regio.

Tijdens de praktijkcases ga je je verdiepen in de technologie en de uitvoer van een project. Zo zijn er praktijkcases cobots, AGV’s en AMR’s. Een greep uit de cases:

Intern transport rondom autoclaaf optimaliseren

Het doel van deze opdracht is om een proces te ontwerpen voor de ideale situatie van het proces rondom de autoclaaf en een ontwerp te maken van de inrichting van de trolleys.

Automatiseren intern handling glasplaten bij droogtunnel en wasmachine.

Het doel is om één cobot (universal robot) aan te schaffen om werkzaamheden over te nemen. Tevens is het daarbij nodig om een ontwerp te maken van een transportkar waarop de producten geplaatst kunnen worden door de cobot.

Met inzet van een AGV de ingezette uren verkleinen

Het doel is door de inzet van een AGV (automatiseren intern transport) de ingezette uren van de magazijnmedewerker te verkleinen.

Optimalisatie in werkplekinrichting en informatie voorziening richting de operators

Het doel is de snelheid waarmee producten worden geproduceerd om aan de vraag van de klant te voldoen te vergroten en de werkvolgorde van de operator om producten tegen die tijdswaarde te produceren en te optimaliseren. De standaard inventaris vast te stellen die nodig is om een soepel productieproces te garanderen.

Klik op een onderwerp voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in hét IQ Skills Program? Leuk!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, wacht dus niet langer en informeer bij jouw leidinggevende of HR-verantwoordelijke over dit unieke programma en schrijf je in via het aanmeldformulier.

Heb je nog vragen? Neem contact met IQ BLVD:

janine@iqblvd.nl

06-13782433

Bekijk alle IQ BLVD Bedrijven