chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north
Boost je loopbaan

IQ Skills program

Dit ontwikkelprogramma draait om jou, om je bedrijf én om de regio. Je krijgt de kans een jaar lang op te trekken met collega’s, je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, je SMART skills en kennis. Ook krijg je inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in de maakindustrie. Zodat jij en je bedrijf klaar zijn voor de toekomst.

Voor wie? Dit ontwikkelprogramma is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van deelnemende bedrijven aan IQ BLVD. Dit programma is geschikt voor je als je net in dienst bent, maar ook als je al wat langer bij je bedrijf werkt. Dit traject is geschikt voor deelnemers met een mbo 3/4 niveau of hoger.

Wat ga je doen? In dit ontwikkelprogramma ga je aan de slag samen met een groep deelnemers, werkzaam bij mooie maakbedrijven uit de regio Hardenberg. Je ontwikkelt je persoonlijke vaardigheden; Professionele Communicatie, Projectleiderschap en Persoonlijk Leiderschap. Je doet kennis op rondom SMART Industry en je gaat direct aan de slag met actuele praktijkcases op de werkvloer. Hiermee krijg jij de tools in handen om uitdagende situaties in je bedrijf in kaart te brengen en op te lossen.

IQ SKILLS PROGRAM

* Praktijkcases staan centraal. Deze praktijkcases voer je uit op de werkvloer van de bedrijven die lid zijn van IQ BLVD.

* Geschikt voor bestaand en nieuw talent binnen de regionale maakbedrijven.

* Klaar voor de toekomst met SMART Industry. Je leert over cobots, robotica, big data, cybersecurity en digitalisering. Alle nieuwe technieken en ontwikkelingen komen voorbij in dit ontwikkelprogramma.

1. Persoonlijke Ontwikkeling Bijeenkomsten waarin je werkt aan je persoonlijk leiderschap en vaardigheden met betrekking tot projectleiderschap en professionele communicatie. Je sluit deze modules af met een individuele beoordeling en een officieel HBO- certificaat. (De behaalde microcredentials zijn inwisselbaar bij een volledige HBO opleiding.)

2. Professionele Ontwikkeling Workshops en masterclasses – op basis van de behoeften van aangesloten IQ BLVD bedrijven – waarin we technische innovaties en trends bespreken, innovatieve projecten bezoeken en je geïnspireerd wordt op technisch en bedrijfskundig gebied.

3. Verbinden en netwerken In dit programma betrekken we je leidinggevenden en directie, zodat de zaken die je leert nog beter kunnen landen in jouw bedrijf. Zo leer jij niet alleen, maar leert het bedrijf met je mee! WIN WIN!

Wat levert dit je op?

Als deelnemer Je ontwikkelt vaardigheden om complexe uitdagingen in je bedrijf op te lossen. Je leert samen met andere techneuten en bouwt hiermee een prachtig regionaal netwerk. Daarnaast krijg je een landelijk erkend HBO-certificaat.

Als bedrijf Groei en ontwikkeling van je organisatie, doordat talentvolle medewerkers de mogelijkheid krijgen om verder te groeien. Medewerkers gaan onder begeleiding van docenten en coaches aan de slag met concrete vraagstukken en praktijkcases.

Als netwerk en regio Verbinding en kennisdeling tussen leden van IQ BLVD. Een visitekaartje van de regio Hardenberg als innovatieve en aantrekkelijke regio voor talent.

Ben je geïnteresseerd in dit skills programma? Leuk! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, wacht dus niet langer en informeer bij jouw leidinggevende of HR-verantwoordelijke over dit unieke programma.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op:

janine@iqblvd.nl

06-13782433

Bekijk alle IQ BLVD bedrijven