chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north
Maak werk van je toekomst

IQ Skills

program

Sta jij op het punt om werk te maken van je toekomst? Dan hebben we goed nieuws voor jou! IQ BLVD heeft een skillsprogramma en jij kan daaraan deelnemen!

Voor wie?

Dit skillsprogramma is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van deelnemende bedrijven aan IQ BLVD. Dit programma is geschikt voor je als je net in dienst bent, maar ook als je al wat langer bij jouw bedrijf werkt. Bij voorkeur heb je een opleidingsniveau mbo 3/4 of hoger.

Wat ga je doen?

Als deelnemer van het IQ Skills Program ontwikkel je je Persoonlijke en SMART Skills. Je volgt 4 masterclasses over de fabriek van de toekomst (SMART Skills) en 3 modules voor je Persoonlijke Skills van Windesheim over professionele communicatie, persoonlijk leiderschap én projectleiderschap. Samen leren op de werkvloer is het belangrijkste onderdeel van dit programma. In kleine groepjes werk je daarom aan praktijkcases. De theorie kun je direct uitoefenen op de werkvloer van je werkgever, maar ook bij één van de deelnemende werkgevers uit de regio.

Klik op een onderwerp voor meer informatie.

Hoe is het programma opgebouwd?

Om de week op maandag heb je een lesdag. Elke lesdag bestaat ui een tijdsblok theorie over persoonlijke ontwikkeling, zo’n 3 uur per lesdag. Daarna werk je aan je praktijkcases, zo’n 5 uur per lesdag. Verveeld over de periode zijn er masterclasses waar je aan deelneemt. Zowel de praktijkcases, als de persoonlijke ontwikkeling en de masterclasses zijn op elkaar afgestemd. Zodat je wat je leert, ook daadwerkelijk toepast in de praktijk. Op deze pagina lees je daarover meer.

Wanneer?

Het ontwikkelprogramma start in december 2023 en duurt 6 maanden.

Belangrijke data

De inschrijvingsperiode is vanaf nu geopend tot 16 november 2023. In december 2023 is de kickoff van het IQ Skills Program en in juli 2024 ben je klaar met dit programma.

Wat brengt het programma jou?

* Je ontwikkelt meerdere Persoonlijke en SMART Skills in één programma.

* Je leert van professionals uit andere IQ bedrijven.

* Je kunt jouw skills inzetten om innovatie te versnellen in jouw bedrijf.

* Je ontvangt drie HBO-certificaten van Windesheim (microcredentials).

* Je vertaalt jouw talenten en skills naar de werkvloer.

* Je ontmoet een ambitieuze groep met deelnemers om tips & trics mee uit te wisselen.

* Je leert in de praktijkcases de nieuwste technieken.

* Je voert praktijkcases uit op de werkvloer van één van de bedrijven die deelnemer zijn van IQ BLVD.

Ben je geïnteresseerd in hét IQ Skills Program? Leuk!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, wacht dus niet langer en informeer bij jouw leidinggevende of HR-verantwoordelijke over dit unieke programma en schrijf je in via het aanmeldformulier.

Heb je nog vragen? Neem contact met IQ BLVD:

janine@iqblvd.nl

06-13782433

Bekijk alle IQ BLVD Bedrijven