chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

Wees klaar om je te laten inspireren op donderdag 7 maart van 12.00 tot 17.30 uur bij hét IQ Tech Event, waar innovatie en kennis samenkomen!

We zijn verheugd aan te kondigen dat Formule 1-legende Robert Doornbos een van onze gepassioneerde sprekers zal zijn. Hij zal zijn unieke inzichten delen over de parallel tussen racen op het hoogste niveau en de dynamiek van de technologische wereld.

Naast Robert Doornbos belooft het programma een boeiende mix van vooraanstaande sprekers, intrigerende workshops en onthullende technologische ontwikkelingen. Zo zijn er workshops over VR/AR,  digitale en duurzame fabriek van de toekomst, nieuw leiderschap, duurzaamheidsrapportage (CSRD) en SMART Working. Uiteraard is er ook ruimte om de locatie van Intergas te bekijken.

LOCATIE: Intergas,  Europark Allee 2, Coevorden

Reserveer alvast deze datum in je agenda om deel uit te maken van deze onmisbare tech-ervaring, een dag vol kennis, innovatie en netwerken!

AANMELDEN:  Meld je alvast aan, zo word je op de hoogte gehouden van dit IQ TECH EVENT!