chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

Eerste editie
MAKERSDINER

Gisteravond hebben IQ BLVD, RTC Hardenberg, Ondernemershuis Vechtdal samen met Koninklijke Metaalunie onze eerste editie van het Makersdiner georganiseerd. Een exclusieve avond voor ondernemers uit de maakindustrie. In veel organisaties vormen mensen het belangrijkste kapitaal en investeren in personeel staat hoog op de agenda. Daarom stond deze avond talent centraal! Samen met onderwijs, overheid en het bedrijfsleven zijn we in gesprek gegaan over Talent in de regio.

Deze avond stond ook in het teken van de Branding. Daarin willen we graag iedereen kennis laten maken met prachtige bedrijven. Onze helden! Dit jaar is de eerste Meesterschap oeuvre prijs uitgereikt aan de organisatie die het meest open, betrokken en inspirerend is geweest om talent te binden, boeien en bestendigen.

Dit jaar is de prijs uitgereikt aan PM, een familiebedrijf uit Dedemsvaart die precisie rechtgeleidingen en positioneer systemen ontwerpt en bouwt voor de wereldwijde hightech industrie. Een uniek bedrijf en parel in de regio en ook voor Nederland. Gerlo Prinsen nam de prijs in ontvangst.
Gerlo: “Typerend voor PM is de samenwerking op de werkvloer tussen mensen met diverse opleidingsniveaus. Dat maakt dat het bedrijf iedereen ruimte geeft te excelleren op zijn of haar niveau. Dat kan zijn op het gebied van frezen, draaien, tekenen, inkoop, montage waar we samenwerken met gemeenten en het onderwijs. Dit zorgt uiteindelijke voor een gemoedelijke sfeer en betrokkenheid onder de medewerkers.”

Dagvoorzitters waren Netty Wakker en Erik Volkers. Dank aan de bijdrage van Annemieke Smit, Alwin Te Rietstap, Bert Beun en Harm Dries. Namens de organisatoren Stendert De Vries, Margriet Bouma, Arjan Jansen en Mireille Kinket.