chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

Community lid Timmermans

Timmermans Hardglas is een gewaardeerde partner van IQ BLVD op het gebied van hardglas technische oplossingen voor de bouw. Zij zijn specialisten in de productie van diverse glastechnische producten en bieden een breed scala aan mogelijkheden. Dankzij hun eigen productiebedrijf kunnen zij korte lijnen en snelle levertijden garanderen.

Met behulp van hun volledig geautomatiseerde CNC machinepark produceren zij hoogwaardige glasproducten van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunnen zij door hun jarenlange ervaring het gehele proces, vanaf de tekentafel tot aan de oplevering, begeleiden en zorgen zij voor topkwaliteit.

Timmermans Hardglas werkt nauw samen met diverse partijen in de bouwsector, zoals glasgroothandels, ijzergroothandels, architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, vastgoedonderhoud, aannemer-onderaannemers, calculatiebedrijven, gemeenten en de industriële sector. Zij staan klaar om mee te denken en passende glastechnische oplossingen te bieden voor elke situatie.

 

Binnenkort wordt hier een uitgebreid interview met Timmermans Hardglas weergegeven.

chevron_left
chevron_right

 

Contactgegevens
Website: www.timmermanshardglas.nl
Telefoonnummer: 0523 265 442
E-mail: info@timmermanshardglas.nl