chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

Community lid R-vent

 

R-Vent is een gewaardeerde partner van IQ BLVD. Zij zijn een toonaangevend expert in ventilatieoplossingen, gespecialiseerd in het realiseren van volledige ventilatieprojecten, prefab-ventilatieoplossingen voor renovatieprojecten en het leveren van diverse ventilatieproducten.

Met een scherp oog voor comfort en duurzaamheid gaat R-Vent verder dan alleen het leveren van systemen. Hun missie is om een gezond binnenklimaat te creëren waarin mensen optimaal kunnen gedijen. Met innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen streven ze ernaar om de perfecte balans te vinden tussen ventilatie-efficiëntie en het bevorderen van welzijn.

 

Binnenkort wordt hier een uitgebreid interview met R-Vent weergegeven.

chevron_left
chevron_right

Stagevacatures

R-Vent biedt verschillende stageplekken aan voor studenten die op zoek zijn naar een uitdagende en leerzame stage-ervaring. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare stageplekken bij R-Vent.

chevron_left
chevron_right

Contactgegevens
Website: www.r-vent.com
Telefoonnummer: (010) 524 26 00