chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north
Henk Kieft

Community lid Masévon

 

Al een aantal jaar prijkt het mooie pand van Masévon Group langs de N34. In de imposante bedrijfshal, waar niet zomaar iedereen binnen mag kijken, staat zo’n 8000 m2 aan hoogwaardige technische productie. Met een knipoog wordt dit ook wel het best bewaarde geheim van Hardenberg genoemd. Masévon exporteert wereldwijd geavanceerde hightech producten en systemen geheel op maat gemaakt voor klanten uit de top van de (internationale) markt.

De Masévon Group bestaat al meer dan 100 jaar en heeft meerdere vestigingen: Masévon Technology en Masévon Advanced Systems (Hardenberg), Vernooy Vacuum Engineering (Nieuwegein), Haarhuis Advanced Constructions (Tubbergen) en Tuin Mechanical Parts (Dedemsvaart).

Masévon neemt het hele productieproces onder zijn hoede, van ontwikkeling tot manufacturing. Specialist in cleanliness, vacuümtechnologie, operational excellence en manufacturing excellence. Moeilijk? Juist niet, bij Masévon maken ze het niet moeilijker dan het is. “We zijn nuchter en zoeken naar oplossingen samen met onze collega’s, leveranciers en klanten”, aldus Henk Kieft. “Wij zetten net even die stap extra en doen wat de klant daadwerkelijk bedoelt. We zoeken naar oplossingen die haalbaar én maakbaar zijn. Op die manier kunnen we écht toegevoegde waarde leveren en tot vernieuwende inzichten komen die daadwerkelijk gebruikt worden.”

 

“Binnen twee jaar moet iedereen in de regio weten wat IQ BLVD doet en is volledig gevestigde orde.”

Samen kunnen we meer

Henk Kieft heeft in zijn bedrijf als motto ‘samen kunnen we meer’. Ook in IQ BLVD is dát wat hem doet inzetten voor de regio. “Meedoen aan IQ BLVD is meedoen voor de groep”, aldus Henk. “Geen enkel bedrijf heeft alle kennis en expertise zelf in huis. De korte lijnen met andere ondernemers maakt dat we in zo’n IQ BLVD samen zaken kunnen versterken. Dat sterkt de regio en is nodig voor onze toekomst. Want om onze groei te volgen is dat de enige beperking voldoende vakbekwame mensen. Deze vraag is groter dan alleen voor ons bedrijf. We moeten daarin samenwerken, ook aan de naamsbekendheid.”

Hardenberg op de kaart

Deze regio is misschien (nog) niet zo heel bekend in Nederland. “Het is belangrijk voor de toekomst dat we meer op de kaart worden gezet, met al deze bedrijven. Met deze aantrekkelijke groene regio, waar nog voldoende ruimte is. We kunnen ons op onze eigen manier profileren en dat moeten we dan ook doen. Dat heeft voor mij grote prioriteit binnen IQ BLVD.”

“Het tempo van het bedrijfsleven is champions league”

Verbindende factor

“IQ BLVD is de verbindende factor om de community van bedrijven verder te helpen. IQ BLVD stimuleert eigen ontwikkeling van bedrijven door dit vorm te geven in mooie programma’s waar men bij kan aansluiten. Dat is goed. De organisatie krijgt steeds meer vorm, nu de juiste basis is gelegd. Er komt steeds meer positie en ruimte om meer te manoeuvreren en om verdere programma’s uit te rollen.”

 

Talent in de regio

“De ontwikkeling van de loketfunctie, regionale traineerships en de stageBLVD, zijn mooie volgende stappen. Als bedrijf, maar ook als bestuurslid van IQ BLVD zien we het belang hiervan in. Wij leiden graag mensen op in deze regio. De studenten en talenten bieden de frisse blik, die je als regio nodig hebt voor nu en de toekomst.”

chevron_left
chevron_right

 

Contactgegevens
Website: www.masevon.com
Telefoonnummer: +31 (0)523 23 85 60
E-mail: info@masevon.nl