chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north
Marc Hakvoort

Community lid Hak4T

 

Lichtoplossingen als basis voor duurzame, gezonde en energiebesparende gebouwen: dat is de kern van de Hak4t groep. In Nederland, maar ook ver daar buiten is men inmiddels bekend met de duurzame lichtoplossingen van Hak4t. De Hak4t groep bestaat uit Hakvoort daglicht, Hakvoort kunstlicht, Hakvoort zonwering, Braat glasconstructies 1844 en Goedlicht.

 

Lichtoplossingen aangedreven door de natuur

“Daglicht is gezond en leidt bij mensen en dieren tot betere prestaties en tot een groter gevoel van welzijn”, aldus Marc Hakvoort. “Pas wanneer het nodig is, wordt er dynamisch kunstlicht ingezet, waarmee daglicht wordt gesimuleerd.” “Wij bieden onze klanten een fullservice lichtoplossing. Die bestaat uit een combinatie van daglicht, kunstlicht, zon- en warmtewering en zonne-energie. Hiermee leveren we onze klanten energiebesparing, geen onderhoudskosten, betere prestaties van medewerkers en een snelle terugverdientijd. Eigenlijk zeggen we dat we met onze oplossingen een bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier, met betere prestaties als gevolg”.

No nonsens

Marc runt het bedrijf niet alleen, maar samen met zijn broer en een mooi team van in ongeveer vijftig gemotiveerde medewerkers, de technische alleskunners. “Wij zijn een procesmatig ingesteld bedrijf aan de voor- en de achterkant. We gebruiken digitalisering voor informatieoverdracht over onze klanten en orders, voor de uniformiteit in de uitvoering, voor een efficiënte productie en voor realtime inzicht in onze prestaties. We hebben daarvoor een eigen platform gebouwd waarin iedere stap is gedigitaliseerd.” Met alle enthousiaste medewerkers is de Hak4t groep uitgebouwd tot wat het nu is: Een hard werkend familiebedrijf met passie voor licht!

Studenten

Aantrekken van studenten is voor Hak4t erg belangrijk. Jeugd van jongs af aan interesseren voor techniek. Het schakelen tussen al het onderwijs en bedrijfsleven is normaal als bedrijf een enorme klus. Het is fijn dat IQ BLVD daarin haar rol pakt. Ideaal is natuurlijk dat er ook extra begeleiding vanuit school of de community komt, net als met de cobotpool. In ons bedrijf is er beperkt de tijd voor begeleiding, ondanks dat het erg belangrijk is. Die ondersteuning is wat écht aansluit en verschil maakt! “Mijn droombeeld is een fysieke plek als belevingscentrum, waar scholen les in kunnen geven en medewerkers les in kunnen krijgen. Het aantrekken van kennis en kunde naar de regio.”

‘Doekracht’

Marc is als vernieuwend denker enthousiast over IQ BLVD. “IQ BLVD is een super mooi initiatief. Ondernemers bepalen de agenda en er wordt niet te lang doorgepraat. Het draait om ‘doekracht’ en toepassingsgericht aan de slag gaan”.

“Ik zou graag willen zeggen dat IQ BLVD mij over 5 jaar geholpen heeft te overleven in m’n eigen bedrijf. De rol van de community is in de kern elkaar ondersteunen en versterken. Bedrijven uit dezelfde branche kijken toch soms anders tegen dingen aan, waardoor je elkaar kunt helpen”.

“Mooie toepassingsgerichte programma’s. Dat is wat IQ BLVD nu al is!”

‘Innovatie is de rode draad in mijn leven’

Marc Hakvoort, CEO Hak4t groep, over het belang van digitalisering

De Hak4t (spreek uit als Hakvoort) Groep is in 1990 ontstaan uit de eenmanszaak die Marc Hakvoort op 21 jarige leeftijd begon. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een familiebedrijf met meer dan 55 medewerkers. De Hak4t Groep handelt onder de merknamen Hak4t slimme lichtoplossingen, Hakvoort daglicht, Hakvoort kunstlicht, Hakvoort zonwering, Hakvoort energie, Braat glasconstructies 1844 en Goedlicht. De groep is actief in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Scandinavië. De Hak4t groep produceert innovatieve en duurzame lichtoplossingen voor gebouwen voor de (semi)overheid, commercieel vastgoed, woningbouw, industrie en agrarische sector. Dit in de vorm van lichtdoorlatende constructies in glas of kunststof. De lichtoplossing kan worden ondersteund met dynamisch LED kunstlicht of geremd door zon- en warmtewerende voorzieningen. Als de situatie dit toelaat, is een combinatie met zonne-energie opwekking mogelijk, waardoor een energieneutraal en duurzaam lichtklimaat in een gebouw wordt gerealiseerd.

chevron_left
chevron_right

Stagevacatures

Hak4t biedt verschillende stageplekken aan voor studenten die op zoek zijn naar een uitdagende en leerzame stage-ervaring. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare stageplekken bij Hak4t.

Meewerkstage montage medewerker Led verlichting Hak4t (MBO)

Lees meer

Meewerkstage montage medewerker Hak4t (MBO)

Lees meer

Meewerkstage online marketing specialist Hak4t (HBO)

Lees meer

Meewerkstage software ontwikkelaar Hak4t (HBO)

Lees meer
chevron_left
chevron_right

 

Contactgegevens
Website: www.hak4t.com
Telefoonnummer: +31 (0)523 616 965
E-mail: info@hak4t.com