chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

Community lid CF

CF kunststofprofielen is met trots een gewaardeerde partner van IQ BLVD. Met meer dan 50 jaar ervaring in de kunststof profielen branche zijn zij gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantspecifieke kunststof profielen. CF kunststofprofielen biedt klantspecifieke oplossingen in verschillende sectoren voor uiteenlopende toepassingen. Zij ontwikkelen onder andere kunststof profielen voor de bouwnijverheid, retail en industrie. Daarnaast maken zij gebruik van hun eigen matrijzenmakerij.

De ontwikkeling van klantspecifieke kunststof profielen is een belangrijke activiteit voor hun organisatie. Samenwerking is de sleutel als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarnaast staat de wereld niet stil en komen er elke dag nieuwe ontwikkelingen die leiden tot hogere eisen. CF kunststofprofielen weet hoe zich hierop aan te passen en biedt de beste oplossingen.

 

Binnenkort wordt hier een uitgebreid interview met CF Kunststofprofielen weergegeven.

chevron_left
chevron_right

Stagevacatures

CF Kunststofprofielen biedt verschillende stageplekken aan voor studenten die op zoek zijn naar een uitdagende en leerzame stage-ervaring. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare stageplekken bij CF Kunststofprofielen.

Industrieel ontwerpen/WTB bij CF kunststofprofielen (MBO/HBO)

Lees meer

WTB/ industrieel ontwerpen CF kunststofprofielen (MBO/HBO)

Lees meer
chevron_left
chevron_right


Contactgegevens
Website: www.cf-kunststofprofielen.nl
Telefoonnummer: +31 (0)524 – 56 17 08
E-mail: info@cf-kunststofprofielen.nl