chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

montage-
medewerker

meewerkstage montage medewerker hak4t (mbo)

Zoek je een stageplek in een gezellig familiebedrijf? Dan zijn wij een match!

Bedrijf: Hak4t
Opleiding: MBO, montage medewerker met een relevante studie
Soort stage: meewerkstage
Opdracht: Als montage medewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat de indrukwekkende plannen van de tekentafel daadwerkelijk geïnstalleerd worden. Van lichtstraten, glasconstructies tot zonwering of kunstlicht oplossingen. Altijd duurzaam en innovatief. En het mooiste van alles? Wat jij monteert, dat produceren we vaak zelf. En daar heb je bij het monteren gemak van.

Bij ons is iedere dag weer anders. De projecten en omstandigheden verschillen enorm. Van nieuwbouw tot renovatie. Zo sta je de ene dag in de zon op een plat dak van een tuincentrum in Coevorden en de andere dag in de kou op het dak van de ‘Mall of The Netherlands’ in Leidschendam. Twee dingen hebben ze gemeen: je bent fysiek lekker bezig en je werkt vaak en veel op hoogte. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Met passie voor licht helpt Hak4t mensen en dieren zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen. Dit doen we door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht, daar waar nodig ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie. Het is een totaal proces van verkoop, productie, montage en service met een leuk team en producten.

Werken bij hak4t betekent, werken in een gezellige werkomgeving binnen een familiebedrijf waar regelmatig leuke uitjes en extra’s worden georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld de Hak4t On Tour en Drakenbootrace. Hak4t is een platte organisatie, met korte lijnen en er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vak.

Bij Hak4t word je persoonlijk begeleid door middel van medewerkers uit het vakgebied. Daarnaast vindt er een ondersteuning plaatst vanuit HR.

Wil je meer weten, de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, of solliciteer direct!

Wat bieden wij

 • Een onvergetelijke stageperiode;
 • Een gezellige werkomgeving binnen een familiebedrijf waar regelmatig uitjes en extra’s worden georganiseerd;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Begeleiding van een gekwalificeerde collega;
 • Een passende stagevergoeding tussen 350,= en 500,= euro;
 • Een plek waar je veel kan leren.

WIE BEN JIJ?

We zijn benieuwd wie jij bent en of wij de stageplek bieden die jij zoekt! Vink de boxjes aan die op jou van toepassing zijn en zie gelijk of de stage op jou en je kwaliteiten aansluit.

 • MBO student; Montage medewerker met een relevante studie
 • Beschikbaar vanaf september 2023, uren in overleg;
 • Goed technisch inzicht, je bent een klusser in hart en nieren
 • Hoogtevrees ken je niet!
 • Klaar om veel te leren (professioneel én persoonlijk)

Hoe ziet je werkweek eruit?

“Ons montageteam is een leuke club van enthousiaste monteurs met allemaal 2 rechter handen. Op de bouw hebben we veel lol, maar veiligheid en kwaliteit staat altijd bovenaan. En het mooiste is natuurlijk de tevreden klant aan het einde van de montage. Kom jij ons team versterken?”

Dit wordt jouw dag!

6.30 uur

Je wrijft de slaap nog even uit je ogen, maar gelukkig krijg je van je collega’s al een warm onthaal. Allemaal vol energie om er weer een gezellige werkdag van te maken.

6.45 uur

De bus en aanhanger zijn goed geladen, tijd om op pad te gaan! Vandaag bijna een thuiswedstrijd. Op naar Hardenberg waar je de Hak4t HI prefab (ver)lichtstraat, de eerste prefab lichtstraat van Nederland, gaat installeren.

7.30 uur

Je bent gezekerd, veiligheidsschoenen aan, bouwhelm op, hup het dak op! De hijskraan heeft de lichtstraten al op het dak gezet, monteren maar.

9.00 uur

Tijd voor een korte break, broodje, bakkie koffie en je kunt er weer tegenaan tot de lunch.

10.30 uur

De eerste lichtstraten zijn volledig geïnstalleerd, wat een plaatje! Nog even in de productiehal kijken of alles er aan de binnenzijde ook keurig gemonteerd uitziet.

12.00 uur

Lunchtime!

13.30 uur

Het werk schiet al mooi op en de samenwerking met de dakdekker verloopt prima. De klant heeft ook tussentijds ook al een tevreden blik geworpen. Daar doen we het voor!

14.00 uur

Koffiebreak! Nog even een kopje koffie, thee of glaasje water met collega’s om scherp de laatste puntjes op de i te zetten.

15.00 uur

Alle lichtstraten zijn geïnstalleerd en alles werkt. Nog even een final check, opruimen en op naar huis.

16.00 uur

Bus inladen en op naar Dedemsvaart. Nadat het gisteravond een latertje was omdat het project in Leidschendam nog afgerond moest worden vandaag lekker op tijd thuis.

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiaire? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@iqblvd.nl of app of bel naar: 06-86870192.