chevron_right chevron_right chevronfacebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram linkedin minusnotification-closeGroup 2 plussearch-glass third
north

stage
ENGINEERING

meewerk-/ afstudeerstage engineering (MBO/HBO)

Volg je een opleiding in de richting van engineering? En zoek je een stageplek? Dan zijn we een match!

Bedrijf: SCHURTER
Opleiding: Engineering (MBO/HBO)
Soort stage: meewerkstage of afstudeerstage
Opdracht: Ontwikkel een ‘plug en play’ Human Machine Interface (HMI) productfamilie voor wereldwijde distributie kanalen.

Deze HMI is voorzien van een Capacitief touchscreen, beeldscherm en elektronica om het beeldscherm aan te sturen. In een later stadium kan er nog een embedded PC worden toegevoegd. De klant kan deze HMI unit inbouwen in zijn apparatuur en hoeft alleen de stroomvoorziening en de connectie naar zijn PC te leggen om de HMI te laten werken. De opdracht bestaat uit het mechanisch ontwerpen van de HMI unit.

Verder zijn er ontwikkelopdrachten waaraan meegewerkt kan worden.

SCHURTER is een internationaal toonaangevend bedrijf met een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is nuchter, praktisch en professioneel. Binnen ons bedrijf zijn er een aantal waarden die kenmerken zijn voor onze bedrijfscultuur. Vanuit deze waarden voeren wij onze werkzaamheden uit en werken wij met elkaar samen. Je gaat aan de slag in een hightech werkomgeving met veel dynamiek. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van je opleidingsachtergrond, kennis en ervaring. Voor elke stagiaire die bij ons komt hebben we een bedrijfsmentor en een buddy. De bedrijfsmentor is het eerste aanspreekpunt van de stagiaire.

Wil je meer weten, de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, of solliciteer direct!

 

Wat bieden wij

 • Een onvergetelijke stageperiode binnen een brede technische omgeving
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Werken in een leuk team, waarbij collega’s graag hun keuzes met je delen
 • Begeleiding van een buddy en een stagementor
 • Een passende stagevergoeding tussen de €350,- en € 500,- euro
 • Een plek waar je veel kan leren

WIE BEN JIJ?

We zijn benieuwd wie jij bent en of wij de stageplek bieden die jij zoekt! Vink de boxjes aan die op jou van toepassing zijn en zie gelijk of de stage op jou en je kwaliteiten aansluit.

 • HBO/MBO student in de richting van Engineering;
 • Beschikbaar vanaf september 2023 t/m januari 2024, 32 tot 40 uur per week
 • Technisch inzicht en weet van aanpakken
 • Affiniteit met techniek en oog voor detail
 • Klaar om veel te leren (professioneel én persoonlijk) en onderdeel te worden van een leuk team

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiair Engineering? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar coco@iqblvd.nl of bel of app naar 06 13948165. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!